بیمه دانا

بیمه دانا مطمئن و توانا

بیمه دانا مطمئن و توانا

بیمه دانا

آدرس: قزوین - اقبالیه - خ امام (ره) جنب بانک صادرات

نمایندگی عباس سلطان آبادی کد 8766

تلفکس 02833425958

موبایل 0910046684


بهترین خدمات بیمه ای را در نمایندگی کد 8766 تجربه کنید

مردمانی که آرزو و هدف دارند ، فقر نمی شناسند ، زیرا شخص به اندازه هدفهایش ثروتمند است "کیم وو جونگ"

بخش های مهم بیمه اموال کدامند!؟

جمعه, ۱۷ بهمن ۱۳۹۳، ۱۱:۴۵ ب.ظ

به گزارش سایت تخصصی صنعت بیمه ،در بیمه های اموال بخشهای مختلفی وجود دارد. بیمه های آتش سوزی، حمل و نقل ،مهندسی و مسئولیت تنها بخشی از آن را تشکیل می دهند.
 
به گزارش  خبرگزاری شبستان، در بیمه های اموال بخشهای مختلفی وجود دارد. بیمه های آتش سوزی، حمل و نقل ،مهندسی و مسئولیت تنها بخشی از آن را تشکیل می دهند.
انواع بیمه‌نامه های آتش‌سوزی عبارتند از:     
       
1- بیمه‌نامه با مبلغ بیمه ثابت:      
       
بیمه‌نامه‌های آتش‌سوزی معمولاً با مبلغ بیمه‌ ثابت بیمه می‌شوند. بیمه‌گذار در زمان تکمیل پیشنهاد بیمه باید دقت نماید که مورد بیمه به ارزش واقعی (با احتساب استهلاک) بیمه شود. در صورتیکه در لحظه حادثه مبلغ بیمه کمتر از ارزش واقعی مورد بیمه باشد، بیمه‌گر طبق ماده 10 قانون بیمه (قاعده نسبی سرمایه) خسارت را به نسبت مبلغ بیمه به ارزش واقعی مورد بیمه در لحظه حادثه محاسبه خواهد نمود.

در صورت خسارت کلی بیمه‌گر خسارت را بر مبنای ارزش واقعی مورد بیمه در لحظه حادثه یا مبلغ بیمه هر کدام کمتر باشد پرداخت خواهد کرد. در خصوص خسارات جزیی، تعهد بیمه‌گر عبارت است از مابه‌التفاوت ارزش هریک از اقلام بیمه‌شده بلافاصله قبل و بعد از لحظه حادثه. البته همانطورکه قبلاً توضیح داده‌شد، چنانچه مبلغ بیمه کمتر از ارزش واقعی مورد بیمه در لحظه حادثه باشد، خسارات جزیی به نسبت مبلغ بیمه به ارزش واقعی مورد بیمه پرداخت خواهندگردید.      
       
2- بیمه‌نامه اظهارنامه‌ای یا عمومی:      
       
این بیمه‌نامه مخصوص انبارهای نگهداری کالا می‌باشد که میزان موجودی مرتب در حال تغییراست. در این بیمه‌نامه بیمه‌گذار در ابتدای مدت بیمه میزان متوسط موجودی کالا ظرف سال را به عنوان مبلغ بیمه به بیمه‌گر اعلام می‌کند و بیمه‌گر درصدی از حق‌بیمه سالیانه مثلاً 75% آن را به عنوان علی‌الحساب حق‌بیمه دریافت می‌نماید. طبق شرایط بیمه‌نامه، بیمه‌گذار موظف است در پایان هر ماه حداکثر میزان موجودی آن ماه را طی اظهارنامه‌ای به بیمه‌گر اعلام نماید. در این صورت حداکثر تعهد بیمه‌گر معادل مبلغ آخرین اظهارنامه بیمه‌گذار می‌باشد و حق‌بیمه قطعی در پایان قرارداد از روی اظهارنامه‌های ارسالی بیمه‌گذار محاسبه خواهدگردید. در بیمه‌نامه‌های اظهارنامه‌ای صادره در ایران معمولاً شرط می‌شود درصورت افزایش موجودی از مبلغ آخرین اظهارنامه، بیمه‌گذار موظف است سریعاً مبلغ موجودی جدید را به اطلاع بیمه‌گر برساند تا با صدور الحاقیه حق‌بیمه اضافی مربوط دریافت شود، در غیر این صورت حداکثر تعهد بیمه‌گر معادل آخرین اظهارنامه خواهد بود      
       
3- بیمه‌نامه اولین خسارت یا اولین خطر یا اولین آتش (FIRST LOSS)      

       
بیمه‌نامه اخیرالذکر معمولاً در مورد واحدهای صنعتی بزرگ کاربرد دارد. در مواردی که بیمه‌گذار بر اساس گزارش کارشناسان تشخیص می‌دهد، دامنه حریق هر قدر هم بزرگ باشد، از بین رفتن کل موردبیمه امکان ندارد، از بیمه‌گر درخواست می‌نماید بیمه‌نامه براساس شرایط اولین خسارت صادر شود. در این بیمه‌نامه مبلغ بیمه براساس مبلغ حداکثر خسارت ممکن (ام.پی.ال) صادر می‌شود. در این حالت در موارد خسارت کلی حداکثر تعهد بیمه‌گر معادل مبلغ بیمه و در موارد خسارات جزیی قاعده نسبی سرمایه اعمال نمی‌گردد. با توجه به عدم اعمال قاعده نسبی سرمایه در مورد خسارات جزیی، مبنای محاسبه حق‌بیمه این بیمه‌نامه بجای مبلغ بیمه (که کمتر از ارزش واقعی مورد بیمه است) ارزش واقعی مورد بیمه است. البته هنگام محاسبه حق‌بیمه، در حاصلضرب ارزش واقعی مورد بیمه و نرخ حق‌بیمه، ضریبی که بیشتر از درجه (ام.پی.ال) است اعمال می‌گردد.      
       
4- بیمه‌نامه با ارزش جایگزینی (ارزش نو)      
       
در این بیمه‌نامه مبلغ بیمه بجای اینکه براساس ارزش واقعی مورد بیمه (پس از کسر استهلاک) تعیین شود براساس ارزش جایگزینی (ارزش نو) تعیین می‌شود. بنابراین مشروط به اینکه بیمه‌گذار در پیشنهاد بیمه صراحتاً درخواست نموده‌باشد بیمه‌نامه براساس ارزش جایگزینی صادرشود و بیمه‌نامه نیز تحت عنوان ارزش جایگزینی صادر گردد، در مواقع ورود خسارت بیمه‌گر خسارت را براساس ارزش جایگزینی (بدون اعمال استهلاک) محاسبه خواهد نمود.      
       
5- بیمه عدم‌النفع      
       
اگر پس از وقوع خطر بیمه‌شده، در اثر خسارت مادی وقفه‌ای در جریان تولید یک واحد تولیدی پیش‌آید، بیمه‌گر علاوه‌بر پرداخت خسارت مادی، سود از دست رفته در اثر عدم تولید و نیز مخارج جاری غیرتولیدی را مطابق مقررات مخصوص که در شرایط بیمه عدم‌النفع پیش‌بینی شده‌است به بیمه‌گذار پرداخت می‌کند.      
       
اهم وظایف بیمه‌گذار در صورت وقوع حادثه:      
حداکثر ظرف 5 روز از زمان اطلاع از وقوع حادثه بیمه‌گر را مطلع نماید.

برای جلوگیری از توسعه خسارت در موقع یا بعد از وقوع حادثه، کلیه اقدامات لازم را انجام دهد.
بدون اجازه بیمه‌گر در مورد بیمه تغییراتی ندهد که تعیین علت حادثه یا ارزیابی خسارت را دچار اشکال نماید. مگر آنکه تغییرات جهت تقلیل خسارت و یا رعایت منافع عمومی ضروری باشد.    
    
بیمه حمل و نقل ( صادرات ، واردات ، ترانزیت ، داخلی ): بیمه باربری
بیمه حمل و نقل کالا که در کشور ما به بیمه باربری معروف است. قدیمی‌ترین رشته بیمه‌های بازرگانی می‌باشد که سابقه آن به قرن‌ها قبل‌از میلاد مسیح می‌رسد. در حال حاضر در اکثر کشورهای جهان برای بیمه محمولات در حمل‌های بین‌المللی دریایی، زمینی و هوایی از شرایط B,A  و Cاستفاده می‌شود. این شرایط در سال 1982 بوسیله انستیتو بیمه‌گران لندن منتشر شده‌است. در ایران نیز از سال 1375 در مورد حمل و نقل‌های بین‌المللی بیمه‌نامه‌های باربری تحت شرایط B,A  و C صادر می‌شوند.
2- مورد بیمه:
در این بیمه، انواع محمولات از قبیل ماشین‌آلات، مواد شیمیایی، محصولات کشاورزی و مواد غذایی و دارویی تحت پوشش قرار می‌گیرند.

3- انواع بیمه‌نامه‌های باربری:
- بیمه‌نامه‌های باربری وارداتی
- بیمه‌نامه‌های باربری صادراتی
- بیمه‌نامه‌های باربری داخلی
بیمه مهندسی
یمه مهندسی تضمین کننده سرمایه در بخش خصوصی و عمومی بوده و رونق چرخه اقتصادی می باشد. این بیمه کلیه‌ افراد ذی‌نفع‌ در ط‌رح‌های زیر بنایی‌ ، عمرانی‌ و صنعتی اعم‌ از صاحبکار، پیمانکار "اصلی‌ و فرعی"، مهندسین‌ مشاور، را در صورت‌ بروز حوادث‌ تحت پوشش قرار داده و خسارات‌ مادی‌ مورد بیمه و غرامت‌ ناشی‌ از مسئولیت‌ مدنی‌ دست‌اندرکاران‌ اجرایی‌ در قبال‌ اشخاص‌ ثالث‌ را جبران می‌نماید.
بیمه با ایجاد امنیت خاطر و آرامش روحی ، نگرانی ناشی از حوادث ناگهانی و پیش بینی نشده را در اذهان کمرنگ کرده و از این طریق به روان شدن چرخه کار و زندگی کمک می نماید . بدون پشتوانه و حمایت پوششهای بیمه ای ، فعالیت بخشهای مختلف اقتصادی نیز همراه با بیم و عدم اطمینان خواهد بود

انواع بیمه مهندسی:
• بیمه های مهندسی پیمانکاران
• بیمه های مهندسی سازه ها
• بیمه های مهندسی کالا،ماشین آلات و تجهیزات

بیمه مسئولیت
بیمه های مسئولیت از جمله رشته های بیمه ای است که به طور مستقیم در تنظیم روابط اجتماعی افراد جامعه ، شناخت افراد از حقوق و مسئولیتهای یکدیگر و تامین امنیت حرفه ای مشاغل و فعالیتها تاثیر گذار می باشد .

بطور کل اگرچه بیمه مسئولیت تأمینی برای اشخاص ثالث در قبال مخاطرات ناشی از فعالیت و زیست بیمه گذار می باشد اما بیمه گذار با توجه به جبران خسارت از سوی بیمه گر (شرکت بیمه) آرامش و اطمینان خاطری در زمان فعالیت خود کسب خواهد نمود.

با توجه به مسئولیتهای بیشماری که هریک از ما در قبال سایر افراد جامعه داریم می توان تعداد بسیار متنوعی از بیمه های مسئولیت را برشمرد اما با توجه به میزان استقبال مردم از انواع نسبتا محدود این نوع بیمه و عدم آشنایی با گونه های دیگر آن شرکتهای بیمه نیز بطور معمول تعداد اندکی از این پوششها را به مردم می فروشند.

بیمه های مسئولیت دارای انواع مختلفی است که برخی از آنها عبارتند از
مسئولیت کارفرما درقبال کارکنان
مسئولیت حرفه‌ای پزشکان و پیراپزشکان
مسئولیت مدنی مدیران و مسئولان فنی بیمارستانها – کلینیکها و درمانگاهها
مسئولیت در مقابل همسایگان مجاور ناشی از سرایت آتش سوزی و انفجار

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۱۱/۱۷
عباس سلطان آبادی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی